Συνδυασμός δύναμης Wefia & Softone

Εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο και χρήματα συνδέοντας το WEFIA με το Softone ERP.

Απλοποιήστε τη διαχείριση του e-shop σας αυτοματοποιώντας όλες τις διαδικασίες. Εκμεταλευτείτε τα web services της Softone και την πανίσχυρη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου WEFIA.

ΩΦΕΛΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

Μείωση χρόνου διαχείρισης και λαθών

Η λύση αναλαμβάνει όλη την διαδικασία ενημέρωσης από και προς το Softone.

Τα δεδομένα των ειδών, πελατών και όλων των περιφερειακών κυκλωμάτων (Τρόποι πληρωμής, Τρόποι αποστολής, ΦΠΑ, Κατηγορίες, Χώρες κτλ.) μεταφέρονται αυτόματα από το Softone, μαζί με οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία χρειάζεται.

Οι παραγγελίες του e-shop και οι πληροφορίες πελάτη καταχωρούνται αυτόματα στο Softone γλυτώνοντας σας πολύτιμο χρόνο μειώνοντας παράλληλα τα ποσοστά λάθους κατά την καταχώρηση.

Ενημέρωση υπολοίπου και τιμών σε πραγματικό χρόνο

Μέσω της διασύνδεσης επιτυγχάνεται αμφίδρομα και σε πραγματικό χρόνο αυτόματα η ενημέρωση διαθεσιμότητας των αποθεμάτων σας, από το ERP στο eshop σας. 

Χωρίς να υπάρχουν χρονοπρογραμματισμοί και καθυστερήσεις δείτε σε πραγματικό χρόνο τις αλλαγές σε τιμές και αποθέματα των ειδών της επιχείρησής σας να ανεβαίνουν online στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.  

Επεκτασιμότητα λειτουργιών  

Επεκτείνετε τις custom λειτουργίες που έχετε αναπτύξει στο Erp σας. To WEFIA είναι το ίδιο ανοικτό όπως και το ERP σας ως προς την επεκτασιμότητα.

Επενδύστε στην ανάπτυξη του ERP σας και μεταφέρετε ή επεκτείνετε την λειτουργικότητα στο E-shop σας. Το WEFIA διαθέτει την τεχνολογία για το υλοποιήσετε διασφαλίζοντας υψηλού επιπέδου και προδιαγραφών υλοποίηση.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο δίχως κενά ασφαλείας

Αναπτύξτε και ενσωματώστε στο WEFIA ειδικές εκτυπώσεις για τα προϊόντα σας, τους πελάτες και τις πωλήσεις σας.
Το WEFIA διαθέτει εργαλείο που ενσωματώνει στο WEB περιβάλλον τις εκτυπώσεις που ήδη υπάρχουν ή που έχετε αναπτύξει στο EPR σας.

Δώστε πρόσβαση στους σας πελάτες για να δουν την εταιρική τους καρτέλα ή τα λογιστικά τους υπόλοιπα. Βοηθήστε το προσωπικό της επιχείρισης σας ή εξοπλίστε τους πωλητές σας με τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται χωρίς να χρειαστεί να τους δώσετε απευθείας πρόσβαση στο ίδιο το ERP.