Συχνές ερωτήσεις που μας κάνουν συνήθως οι πελάτες μας όταν μαθαίνουν για το WEFIA

Βεβαίως και μπορείτε. Η ομάδα μας θα αναλάβει την ασφαλή μεταφορά των δεδομένων σας και την ομαλή μετάβαση από το παλιό cms σας στο νέο σας.

Ναι μπορεί. Ακόμη και αν το erp σας είναι παλιάς τεχνολογίας ή δεν διαθέτει μηχανισμούς API, το Wefia μπορεί να παίξει αυτό το ρόλο και να επικοινωνήσει εύκολα το erp σας με το e-shop σας. Μοναδική απαίτηση είναι το Wefia να μπορεί να στηθεί σε περιβάλλον που θα έχει πρόσβαση στη βάση δεδομένων του erp σας.

Το Wefia είναι προϊον που έχει αναπτυχθεί βασιζόμενο στο Asp.Net Core της Microsoft. Επομένως είναι απαραίτητο περιβάλλον Windows με IIS Web Server.

Το Wefia μπορεί να φιλοξενηθεί σε οποιοδήποτε shared πακέτο οποιασδήποτε εταιρίας που διαθέτει περιβάλλον Windows Server. Η επιλογή πακέτου έχει να κάνει με το μέγεθος της κίνησης που θα εξυπηρετεί η σελίδα σας. Όσο περισσότερους παράλληλους επισκέπτες θέλουμε να εξυπηρετήσουμε, τόσο μεγαλύτερους πόρους χρειαζόμαστε. Άρα η επιλογή πακέτου είναι κάτι σχετικό. Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τις κατάλληλες υποδομές ώστε η σελίδα σας να σερβίρει πάντα αποτελέσματα και όχι λευκές σελίδες ή σελίδες σφαλμάτων.

Ναι, βεβαίως και μπορείτε. Το δυνατό template engine του WEFIA του επιτρέπει να ενσωματώσει οποιοδήποτε γραφιστικό είτε αυτό είναι έτοιμο theme άλλης πλατφόρμας, είτε έχει σχεδιαστεί από το μηδέν από γραφιστική ομάδα.

Η διαχείριση του site είναι πλήρως στα Ελληνικά ή Αγγλικά (ή και όποια άλλη γλώσσα επιθυμείτε φορτώνοντας το κατάλληλο dictionary). Όλες οι σελίδες διαχείρισης ακολουθούν το ίδιο layout ώστε να βρίσκετε πάντα ότι περιμένετε εκεί που το περιμένετε. Οι λίστες με τα δεδομένα σας χρησιμοποιούν έξυπνες τεχνικές server site processing ώστε να μπορείτε να αναζητάτε και να πλοηγείστε μεταξύ των εγγραφών του συστήματος σας εύκολα και πολύ γρήγορα χωρίς να περιμένετε να γίνει refresh στη σελίδα σας, όπως συνήθως συμβαίνει σε άλλα cms. Επίσης το cms θυμάται σε ποια ακριβώς εγγραφή ήσασταν πριν κάνετε επεξεργασία ώστε να συνεχίζετε τη δουλειά σας από το σημείο στο οποίο βρισκόσασταν. Με ελάχιστη εκπαίδευση από την ομάδα μας, λίγη τριβή από εσάς τους ίδιους και πρόσβαση στα videos της wiki περιοχής δεν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα να διαχειριστείτε εύκολα και γρήγορα τη σελίδα σας.

Ναι, φυσικά και μπορείτε αν και δεν το προτείνουμε πάντα. Ειδικά στις περιπτώσεις που η δομή των κατηγοριών και των προϊόντων του site σας θέλετε να είναι διαφορετική μεταξύ των δύο site B2C και B2B. Παρόλα ταύτα είναι δυνατό να στήσετε ένα B2C και ένα B2B παράλληλα στην ίδια εγκατάσταση.

Το WEFIA διαθέτει ένα αρκετά δυναμικό σύστημα τιμολογιακών πολιτικών το οποίο υποστηρίζει πολλαπλούς τιμοκαταλόγους, εκπτώσεις ανά πελάτη ή κατηγορία πελάτη και δυναμικές εκπτώσεις με χρονική διάρκεια (και δυνατότητα επαναφοράς στην αρχική τιμή μετά το πέρας του ημερομηνιακού εύρους). Σε περιπτώσεις που το erp σας έχει τη δυνατότητα να σερβίρει ζωντανά τις τιμολογιακές του πολιτικές μέσω API (όπως πχ το Softone ή το Entersoft) μπορούμε να ζητάμε και να σερβίρουμε live τις τιμολογιακές πολιτικές του erp σας. Τέλος, το WEFIA έχει τη δυνατότητα χωρίς να γίνει κάποια αλλαγή στο Core του, να οριστούν ειδικές τιμολογικές πολιτικές μόνο για την εγκατάσταση σας βασιζόμενες σε custom πίνακες ή custom συνθήκες υπολογισμού.

Η ομάδα του WEFIA είναι εδώ με μία ομάδα ανθρώπων που "μιλούν" καλά τη γλώσσα του WEB και όλων των τεχνολογιών αιχμής που συνοδεύουν μία ολοκληρωμένη ιστοσελίδα. Η ομάδα αποτελείται από δυνατούς προγραμματιστές, γραφίστες με μεράκι και αισθητική, digital διαφημιστές που ακολουθούν όλα τα τελεταία trends του web, εξειδικευμένους μηχανογράφους erp και συμβούλους επιχειρήσεων οι οποίοι θα εγγυηθούν το καλύτερο δυνατό συνολικό αποτέλεσμα. Αν παρόλα ταύτα σε κάποιες από τις υπηρεσίες έχετε τους δικούς σας συνεργάτες, κανένα πρόβλημα. Φέρτε μας σε επικοινωνία μαζί τους και θα εγγυηθούμε και πάλι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσω της αμοιβαίας συνεργασίας.

Η απάντηση είναι λίγο "σύνθετη", όσο σύνθετη είναι και η απάντηση που θα λάβετε όταν θέλετε να μάθετε την τιμή για ένα αυτοκίνητο μίας συγκεκριμένης μάρκας. Η τιμή διαφέρει ανάλογα με την έκδοση και τις δυνατότητες που θέλετε να έχει αυτή ενσωματωμένες. Ένα website στις μέρες μας δεν αρκείται απλά στην προβολή περιεχομένου, είναι ένα πολύ σύνθετο κανάλι το οποίο επικοινωνεί αμφίδρομα με τρίτα συστήματα όπως marketplaces, omnichannels, erps, πύλες πληρωμών και άλλα third party apis. Το site σας μπορεί να έχει απλές σχεδιαστικές ανάγκες ή και πολύ ειδικές ανάλογα με τις απαιτήσεις της εταιρίας σας ή των προμηθευτών με τους οποίους συνεργάζεται. Το site σας μπορεί έχει διασύνδεση με το erp σας ή και όχι και αυτή η διασύνδεση μπορεί να είναι πλήρης ή να αρκείται σε μία απλή ενημέρωση διαθεσιμότητας. Είναι πολύ σχετικό λοιπόν το αρχικό κόστος , ειδικά όταν δεν έχετε αποσαφηνίσει πλήρως τις ανάγκες σας. Και επειδή είναι πραγματικά πάρα πολλά όσα πρέπει να λάβετε υπόψιν, η ομάδα του WEFIA είναι εδώ για να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τις ανάγκες σας μέσα από ειδικά ερωτηματολόγια και συνεντεύξεις για να λάβετε στο τέλος την καλύτερη οικονομική προσφορά στην οποία θα σας είναι ξεκάθαρο ποιες υπηρεσίες αγοράζετε και πόσο ακριβώς κοστίζουν.

Δεν βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε; Έχετε κάποια πιο άλλη ερώτηση - απορία;

Επικοινωνήστε μαζί μας