Σχετικά

 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Σχετικά με το WEFIA

Το WEFIA είναι ένα framework τελευταίας γενιάς το οποίο αναπτύχθηκε εξολοκλήρου από την εταιρία Netapps Ltd. Πρόκειται για μία εφαρμογή η οποία βασίζεται σε τεχνολογίες Asp.Net, Sql Server, IIS . Η οργανωτική δομή του framework και οι καινοτόμες λύσεις που παρέχει στους προγραμματιστές, το καθιστούν μία από τις πιο δυνατές και εργονομικές εφαρμογές ανάπτυξης εφαρμογών διαδικτύου!

Το WEFIA τελειοποιήθηκε μετά από την πολύ επιτυχημένη τρίχρονη διάθεση προγενέστερων εκδόσεων στην αγορά της  Ελλάδας, έχοντας ικανοποιήσει όλες τις παρατηρήσεις και τις υποδείξεις των συνεργατών μας. Σήμερα, μετά από τόσα χρόνια συνεχών βελτιώσεων, το WEFIA εξυπηρετεί άψογα τις ανάγκες στο internet  πολλών επιχειρήσεων και οργανισμών καθώς συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των λογισμικών ανοιχτού κώδικα και των εμπορικών λογισμικών.

100%

ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΪΟΝ

Κάθε γραμμή κώδικα της εφαρμογής έχει γραφτεί από την ομάδα μας με πολύ αγάπη και μεράκι. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύσσουμε γρήγορα τις ιδέες σας επάνω στην εφαρμογή μας και να διασφαλίζουμε πάντα την ποιότητα και την αξιοπιστία του τελικού αποτελέσματος.

100%

RESPONSIVE

Ζούμε στην εποχή των κινητών συσκευών. Κάθε online εφαρμογή πρέπει να είναι ορατή και προσαρμόσιμη σε κάθε συσκευή και ανάλυση οθόνης. Το WEFIA προσφέρει full responsive περιβάλλον τόσο στο front end της εφαρμογής, όσο και στο διαχειριστικό της προσφέροντας απόλυτη εμπειρία πλοήγησης και διαχείρισης της εφαρμογής.

100%

TAXYTHTA, ΑΠΟΔΟΣΗ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Το WEFIA αποτελεί τη βάση μία πληθώρας web εφαρμογών που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια με κοινό σημείο σε όλες την αξιοπιστία και την απόδοση.
Από απλό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) και ηλεκτρονικό καταστήματα με ενσωματωμένη δυνατότητα διασύνδεσης σε ERP,μέχρι συστήμα κρατήσεων για τουριστικές επιχειρήσεις με διασύνδεση ERP, CRM και Mobile App
το WEFIA αποτελεί ισχυρό όπλο για κάθε προγραμματιστή στην ανάπτυξη ηλεκτρονικών εφαρμογών.

Αρχιτεκτονική του συστήματος

Το WEFIA βασίζεται σε τεχνολογίες Asp.Net, Sql Server, IIS.

Η ανάπτυξη της εφαρμογής WEFIA έχει στηριχτεί πλήρως στις αρχές της αντικειμενοστραφούς σχεδίασης εκμεταλλευόμενη στο έπακρο τις δυνατότητες επαναχρησιμοποίησης κώδικα μέσω της κληρονομικότητας. Ο πυρήνας του framework έχει αφηρημένη λογική η οποία του επιτρέπει να καλύπτει χωρίς τροποποιήσεις τις τρέχουσες αλλά και τις μελλοντικές απαιτήσεις κάνοντας χρήση του πολυμορφισμού.

Το μοντέλο λειτουργίας που εφαρμόζεται στο WEFIA είναι Web 3-tier δηλαδή αρχιτεκτονική τριών λογικών επιπέδων:

 Το επίπεδο δεδομένων (data tier), που είναι υπεύθυνο για την αποθήκευση και ανάκτηση των δεδομένων.

 Το επίπεδο εφαρμογών (application tier), που ενσωματώνει τη λογική των εφαρμογών (business logic) δηλαδή όλους τους επιχειρησιακούς κανόνες (business rules) που διέπουν τη λειτουργία της κάθε εφαρμογής.

 Το επίπεδο παρουσίασης/χρήσης (presentation tier), που είναι υπεύθυνο για την παρουσίαση των δεδομένων και τη διεπαφή με τον τελικό χρήστη.

Ο κώδικας έχει οργανωθεί σε επίπεδα κατά τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται η βέλτιστη εργονομία.
Αναλυτικότερα τα επίπεδα είναι τα εξής:

 Skin
 Διεπαφή
 Business Logic
 Loading – Saving
 Cashing
 Βάση δεδομένων
 Infastructure

Η βασική γλώσσα προγραμματισμού που χρησιμοποιείται είναι η C# ενώ γίνεται χρήση μιας σειράς από άλλες τεχνολογίες που συμπεριλαμβάνουν τα εξής: ASP.Net, HTML5, CSS4, jQuery. Η ανάπτυξη καινούργιων plugins μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε γλώσσα επιθυμεί ο προγραμματιστής μέσα στο περιβάλλον Microsoft .NET.

Η αφηρημένη σχεδίαση του framework επιτρέπει στο WEFIA τη συνεργασία με οποιαδήποτε σύστημα βάσης δεδομένων (RDBMS ή όχι) ανάλογα με τις απαιτήσεις σε ταχύτητα, όγκο δεδομένων της εκάστοτε εφαρμογής. Η σύνδεση πετυχαίνεται μέσω μιας πολύ δυνατής μηχανής με το όνομα Bone η οποία αναλύεται παρακάτω.

Εκτός της ανάπτυξης από την βάση νέων εφαρμογών, το WEFIA διαθέτει ένα δυνατό και δομημένο μοντέλο κατασκευής plugins μέσα από τα οποίο ο προγραμματιστής μπορεί να δώσει λύσεις με την μορφή επέκτασης σε απαιτήσεις που δεν καλύπτονται από τις ήδη διαθέσιμες εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί.


Bone

Το Bone είναι μια μηχανή μετασχηματισμού δομών δεδομένων από μια μορφή σε μια άλλη με έναν τρόπο ο οποίος επιτρέπει στον προγραμματιστή να “ανασάνει” επιταχύνοντας σημαντικά το χρόνο ανάπτυξης και θωρακίζοντας τον κώδικα από λάθη. Οι μορφές δεδομένων που υποστηρίζονται είναι οι εξής:

• Βάσεις δεδομένων: MySQL, SQL Server, Oracle, Access
• Objects
• Microsoft .NET data types
• XML
• Windows forms controls
• HTML forms
• Url query strings
• HTTP Post – Get
• SQL Strings
• Json

Η μετατροπή από μια μορφή δεδομένων σε μια άλλη γίνεται με τρόπο φυσικό για τον προγραμματιστή ο οποίος δε χρειάζεται πλέον να ανησυχεί για σφάλματα όπως escaping, sql injections, null pointer referrences κτλ.

Επιπλέον το Bone παρέχει έναν αυτοματοποιημένο τρόπο ροής δεδομένων από τη βάση δεδομένων στη λογική του κώδικα και τελικά στα παράθυρα του χρήστη και αντίστροφα. Έχοντας το Bone να αναλαμβάνει πλήρως την αμφίδρομη αυτή επικοινωνία ο προγραμματιστής μπορεί να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη της κεντρικής λογικής του κώδικα και μόνο.

WEFIA © Copyright 2022 - Designed and Developed By NetApps Ltd