image
image

Λίγα λόγια

Το WEFIA είναι ένα framework τελευταίας γενιάς το οποίο αναπτύχθηκε εξολοκλήρου από την εταιρία μας. Πρόκειται για μία εφαρμογή η οποία βασίζεται σε τεχνολογίες Asp.Net, IIS, Sql Server . Η οργανωτική δομή του framework και οι καινοτόμες λύσεις που παρέχει στους προγραμματιστές, το καθιστούν μία από τις πιο δυνατές και εργονομικές εφαρμογές ανάπτυξης εφαρμογών διαδικτύου!

Η ανάπτυξη του ξεκίνησε το 2015 και έκτοτε συνεχίζει να μεγαλώνει και να τελειοποιείται μέσα από το λανσάρισμα και την επιτυχημένη του πορεία κυρίως στην στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παρατηρήσεις και υποδείξεις των συνεργατών μας, σήμερα και μετά από τόσα χρόνια συνεχών βελτιώσεων, το WEFIA εξυπηρετεί άψογα τις ανάγκες στο internet πολλών επιχειρήσεων και οργανισμών καθώς συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των λογισμικών ανοιχτού κώδικα και των εμπορικών λογισμικών!

Cutting Edge Technology

Τεχνολογία αιχμής

icon

Τεχνολογία

Το WEFIA έχει αναπτυχθεί επάνω στο δημοφιλές framework της Microsoft Asp.Net και έχει γίνει κυρίως χρήση της γλώσσας C#. Ενσωματώνει το δικό του έξυπνο MVC pattern μέσω του οποίου η ανάπτυξη νέων κλάσεων γίνεται παιχνιδάκι επιτρέποντας στον προγραμματιστή να “ανασάνει” επιταχύνοντας σημαντικά το χρόνο ανάπτυξης της εφαρμογής.

icon

Συνδεσιμότητα

Χάρις στην δυνατή του αρχιτεκτονική το framework επιτρέπει στο WEFIA τη συνεργασία με οποιοδήποτε σύστημα βάσης δεδομένων (RDBMS και όχι μόνο) ανάλογα με τις απαιτήσεις σε ταχύτητα και τον όγκο δεδομένων της εκάστοτε εφαρμογής. Η σύνδεση πετυχαίνεται μέσω μιας πολύ δυνατής μηχανής με το όνομα Bone.

icon

Επεκτάσιμη αρχιτεκτονική

Οι προγραμματιστές μπορούν να αναπτύξουν καινούργια plugins ή themes χωρίς να χρειαστεί να παρέμβουν στην αρχιτεκτονική του πυρήνα της εφαρμογής κάνοντας χρήση οποιαδήποτε .net γλώσσα προγραμματισμού

icon

RESTful API

Το οποίο επιτρέπει σε οποιαδήποτε τρίτη εφαρμογή να επικοινωνήσει αμφίδρομα με το framework. Επίσης του δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει εύκολα παίζοντας τον ίδιο το ρόλο των web services σε συστήματα με περιορισμένες δυνατότητες επικοινωνίας.

Source Code

100% δικό μας προϊόν

Κάθε γραμμή κώδικα της εφαρμογής έχει γραφτεί από την ομάδα μας με πολύ αγάπη και μεράκι. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύσσουμε γρήγορα τις ιδέες σας επάνω στην εφαρμογή μας και να διασφαλίζουμε πάντα την ποιότητα και την αξιοπιστία του τελικού αποτελέσματος.

image
image
Responsive

100% responsive και μοντέρνο UX

Στην εποχή των κινητών συσκευών κάθε εφαρμογή πρέπει να προσαρμόζεται σε όλες τις αναλύσεις. Το μοντέρνο και full responsive περιβάλλον του WEFIA (front end και admin area) προσφέρει την απόλυτη εμπειρία στην πλοήγηση και διαχείριση της εφαρμογής.

Performance

100% Tαχύτητα, απόδοση & αξιοπιστία

Στο WEFIA έχουν αναπτυχθεί πλήθος web εφαρμογών τα τελευταία χρόνια και σε όλες κοινό σημείο είναι η αξιοπιστία και η απόδοση. Από σύνθετο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), Omnichannel και σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα με ενσωματωμένη δυνατότητα διασύνδεσης με ERP, μέχρι σύστημα κρατήσεων για τουριστικές επιχειρήσεις με διασύνδεση ERP, CRM ή Mobile Application το WEFIA αποτελεί ισχυρό όπλο για κάθε προγραμματιστή στην ανάπτυξη ηλεκτρονικών εφαρμογών.

image
Industries

Τομείς στους οποίους έχουν αναπτυχθεί λύσεις με WEFIA

Λιανικό εμπόριο (B2C)

Χονδρικό εμπόριο (B2B)

Συστήματα κρατήσεων ξενοδοχείων (Hotel booking)

Συστήματα κράτησης πακέτων - εκδρομών (Travel booking)

Συστήματα διαχείρισης πελατών (CRM)

Εστίαση

Βιομηχανικός & Κατασκευαστικός τομέας

Συστήματα Μετρήσεων (Επαλήθευση Εκπομπών Αερίων του Θερμοκηπίου - Έλεγχος στήλων ΔΕΔΔΗΕ)

Συστήματα Απογραφής

Συστήματα Δειγματισμού και παραγγελιοληψίας

ΑΑΔΕ (MYDATA)

phone
phone