DEFINITION

Τι είναι ERP

Ο όρος ERP προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Enterprise Resource Planning (Διαχείριση Επιχειρησιακών Πόρων). Aλλά τι πραγματικά σημαίνει ERP;


Ο απλούστερος τρόπος να καθορίσετε το ERP είναι να σκεφτείτε όλες τις βασικές επιχειρηματικές διαδικασίες που απαιτούνται για την λειτουργία μιας εταιρίας: χρηματοοικονομικά, HR, παραγωγή, εφοδιαστική αλυσίδα, υπηρεσίες, προμήθειες και άλλα. Στο πιο βασικό του επίπεδο, το ERP βοηθάει στην αποτελεσματική διαχείριση όλων αυτών των διαδικασιών σε ένα ενοποιημένο σύστημα. Συχνά αναφέρεται ως σύστημα καταγραφής του οργανισμού.


Ουσιαστικά το λογισμικό ERP, ενσωματώνει πληροφορίες από όλους τους τομείς μιας επιχείρησης, σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα. Με αυτό τον τρόπο, τα δεδομένα μπορούν να διαμοιράζονται μεταξύ των τμημάτων σε πραγματικό χρόνο, προκειμένου να απλοποιηθούν οι διαδικασίες και να αυτοματοποιηθούν διάφορες εργασίες.


Όπως γίνεται κατανοητό από τα παραπάνω, καμία επιχείρηση στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μικρή ή μεγάλη, η οποία λαμβάνει την οργάνωση και την λειτουργία της στα σοβαρά δεν πορεύεται σήμερα χωρίς χρήση ERP.

shape

Ωφέλη διασύνδεσης erp με το site σας

H ενοποίηση της εταιρικής σας σελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με το erp που διαθέτει η επιχείρηση σας, της δίνουν σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού καθώς μια αμφίδρομη διασύνδεση δίνει τη δυνατότητα:

οργανωμένης ροής εργασιών

αυτοματοποίησης των διαδικασιών, από την παραγγελία μέχρι την τιμολόγηση, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση

αυτόματης μαζικής ενημέρωσης από το ERP προς το eshop των τιμών, της διαθεσιμότητας, των φωτογραφιών κ.ά.

αυτόματης ενημέρωσης από το eshop προς το ERP των πελατών, των παραγγελιών, κ.ά.

επέκτασης λειτουργιών του ERP μέσω της WEB πλατφόρμας

image
INTEGRATION

Πραγματική διασύνδεση

Το WEFIA σχεδιάστηκε από την αρχή με απώτερο στόχο το να μπορεί να συνεργαστεί άρτια με οποιοδήποτε εξωτερικό σύστημα ή 3rd Party εφαρμογή της αγοράς.

Διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να επικοινωνήσει με εξωτερικές εφαρμογές μέσω διαφόρων πρωτοκόλλων όπως (SOAP, XML-RPC, JSON-RPC, REST) και παρέχει ένα έξυπνο σύστημα από end-points, μέσω των οποίων μπορούν να επικοινωνήσουν ή να προκαλέσουν triggers οι έξω εφαρμογές προς αυτό. Η χρήση των συγκεκριμένων end-points σε συνδυασμό με τις δυνατότητες ενός δυναμικού Erp μπορούν να απογειώσουν την επικοινωνία μεταξύ των δύο συστημάτων επιτυγχάνοντας ελαφρύ και ασύγχρονο (live) σύστημα συγχρονισμού δεδομένων χωρίς κενά στην επικοινωνία που είναι και το σημαντικότερο πρόβλημα από το οποίο πάσχουν οι περισσότερες τέτοιου τύπου λύσεις που υπάρχουν στην αγορά.

COMMERCIAL ERPS

Το WEFIA έχει διασυνδεθεί επιτυχώς με τα παρακάτω ERPs της Ελληνικής αγοράς

clients image
clients image
clients image
clients image
clients image
clients image
clients image
ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ!

Συνδέστε το erp με τη σελίδα σας
και κερδίστε άμεσα!

Μείωση χρόνου διαχείρισης και λαθών

Η λύση αναλαμβάνει όλη την διαδικασία ενημέρωσης από και προς το Softone.

Τα δεδομένα των ειδών, πελατών και όλων των περιφερειακών κυκλωμάτων (Τρόποι πληρωμής, Τρόποι αποστολής, ΦΠΑ, Κατηγορίες, Χώρες κτλ.) μεταφέρονται αυτόματα από το Softone, μαζί με οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία χρειάζεται.

Οι παραγγελίες του e-shop και οι πληροφορίες πελάτη καταχωρούνται αυτόματα στο Softone γλυτώνοντας σας πολύτιμο χρόνο μειώνοντας παράλληλα τα ποσοστά λάθους κατά την καταχώρηση.

Ενημέρωση υπολοίπου και τιμών σε πραγματικό χρόνο

Μέσω της διασύνδεσης επιτυγχάνεται αμφίδρομα και σε πραγματικό χρόνο αυτόματα η ενημέρωση διαθεσιμότητας των αποθεμάτων σας, από το ERP στο eshop σας.

Χωρίς να υπάρχουν χρονοπρογραμματισμοί και καθυστερήσεις δείτε σε πραγματικό χρόνο τις αλλαγές σε τιμές και αποθέματα των ειδών της επιχείρησής σας να ανεβαίνουν online στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Επεκτασιμότητα λειτουργιών

Επεκτείνετε τις custom λειτουργίες που έχετε αναπτύξει στο Erp σας. To WEFIA είναι το ίδιο ανοικτό όπως και το ERP σας ως προς την επεκτασιμότητα.

Επενδύστε στην ανάπτυξη του ERP σας και μεταφέρετε ή επεκτείνετε την λειτουργικότητα του στο E-shop σας. Το WEFIA διαθέτει την τεχνολογία για να το πετύχετε διασφαλίζοντας υψηλού επιπέδου και προδιαγραφών υλοποίηση.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο δίχως κενά ασφαλείας

Αναπτύξτε και ενσωματώστε στο WEFIA ειδικές εκτυπώσεις για τα προϊόντα σας, τους πελάτες και τις πωλήσεις σας.Το WEFIA διαθέτει εργαλείο που ενσωματώνει στο WEB περιβάλλον τις εκτυπώσεις που ήδη υπάρχουν ή που έχετε αναπτύξει στο EPR σας.

Δώστε πρόσβαση στους σας πελάτες για να δουν την εταιρική τους καρτέλα ή τα λογιστικά τους υπόλοιπα. Βοηθήστε το προσωπικό της επιχείρησής σας ή εξοπλίστε τους πωλητές σας με τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται χωρίς να χρειαστεί να τους δώσετε απευθείας πρόσβαση στο ίδιο το ERP.

Θέλετε να γίνετε το επόμενο επιτυχημένο case study;